Alle vijf voordelen van het huren van je bruiloft decoratie

‘Plastic is fantastic’ is een kreet die anno 2020 echt niet meer kan. Mega zonde al die weggooi troep die je vandaag de dag in de winkels vind. Makkelijk is het wel, maar wel érg zonde van het milieu en ook nog eens je portemonnee. Lees mee en vind de vijf voordelen van het huren van

  1. Op de eerste plaats komt: Duurzaam. Want de items die je huurt worden zorgvuldig schoon gemaakt en opnieuw gebruikt, en opnieuw. Het wordt dus niet eenmalig gebruikt en daarna weg gegooid. Dat is fijn!
  2. Je zit zelf niet met de troep er na. Want ja wat doe je met alle overgebleven spullen die je waarschijnlijk toch nooit meer gaat gebruiken? Wanneer je decor huurt wordt alles netjes opgehaald, meegenomen, en opgeslagen tot het volgende feest zich aandient.
  3. Wij installeren alles, als je wilt. Een extra fijne service is dat wij het aankleden van een feest of evenement op ons nemen. Je hoeft dus niet zelf uren te besteden aan stylen, slepen met dozen en op ladders te klimmen. Jij kan gerust met een drankje in je hand nog even relaxen. 😉
  4. Uniek decor, wat je nergens anders vind. Anders dan wat je ‘standaard’in een winkel vind, laten wij onze topstukken ontwerpen en maken zoals dat nergens anders gebeurd. Jouw feest wordt dus uniek in alle opzichten, met foto’s die je zo op pinterest en je instagram pagina plakt.
  5. Prijs bewust. Want het hoeft niet duur te zijn om je bruiloft te stylen met gehuurde items. Wij staan klaar voor grote en kleine feesten, met een groot of klein budget. Dat is fijn van een bedrijf waar veel creatieve mensen werken.;)

Have a Lovely day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *