Broches gebruiken voor je bruiloft

Je hebt er vast wel een paar liggen in je kast of tussen je sieraden; broches. Mooi sprankelende gespjes die je gebruikt voor het opdirken van je nette jurk of schoenen. Verzamel voor je bruiloft een heleboel broches, en gebruik ze als decoratie. Ook op de vintage markt vind je er vaak veel, voor weinig.

De plaatskaartjes of bedankjes maak je uniek en bijzonder met allerlei verschillende broches. Prik ze vast aan een mooi persoonlijk kaartje, en jouw gasten hebben een uniek aandenken aan een geweldige trouwdag!

Op je schoenen prik je ze ook, niemand ter wereld heeft zulke schoenen als jou, dat is bijzonder! Het is wel het mooiste om twee dezelfde broches te gebruiken, dus misschien zal je even moeten zoeken voordat je een paartje hebt gevonden. Nieuw kan je broches natuurlijk ook kopen, net zo makkelijk!

Cadeau’s en bedankjes maak je helemaal af met een chique broche op de verpakking. Een persoonlijk cadeau is erg leuk, en zo laat je zien dat je moeite hebt gestoken in niet alleen het uitzoeken van het cadeau, maar ook aan de verpakking.

De voorkant van het gastenboek maak je bijzonder chique en tof met  het initiaal van jullie achternaam gespeld in broches. Speld ze vast of lijm ze vast, en creëer een uniek gastenboek dat niemand anders heeft!

Een boeket van broches, wauw! Je kan ze online bestellen, maar ook zelf maken. Dat vergt wel wat tijd en enige inspanning, maar dan heb je iets heel bijzonders! Voor een diy versie kan je online zoeken naar een stappenplan.

In het haar van de bruid past een mooie diadeem met sprankelende diamanten. Speld een broche vast aan de diadeem of maak een haarspeld vast aan de broche, klik en klaar!

Ik zou zeggen, begin maar met sparen van de broches! Er zijn genoeg ideeën om jouw bruiloft extra bijzonder te maken hier mee! Gebruik je ook broches op je bruiloft? Dan zijn we heel benieuwd! Gebruik #lovelydetails voor je instagram post en laat ons mee genieten.

Have a lovely day! x Johanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *