Bruiloft stylen? Lees deze tips en creëer jouw mega toffe wedding

Eerst komt het aanzoek, dat was een vrij gemakkelijke stap gemiddeld genomen ;). Dan komt het plannen van de bruiloft, en dat vergt wat meer tijd en inspanning. Waarschijnlijk meer dan je had gedacht. Alle honderd to-do punten op je lijst, en er is zoveel om over na te denken. Zoveel keuzes die je moet maken samen. Om je wat rust en meer plezier te gunnen deel ik mijn tips om jouw bruiloft een succes te maken, laten we op weg gaan:

  1. Bedenk dat je bruiloft een feest is, een vrolijke aangelegenheid waar je de liefde viert met elkaar. Maak de voorbereidingen dus ook leuk. Laat de planning van de bruiloft jullie relatie sterker maken, niet afbreken.
  2. Geen stress en geen wat als- scenario’s bedenken. Wanneer je merkt dat het je allemaal teveel wordt neem even een stap terug. Leg even alle catalogussen opzij, telefoontjes on-hold, en stel de grote keuzes die je moet maken nog even uit. Zorg er voor dat je een paar dagen rust neemt, je richt op dingen die je positief maken, en waar je weer energie van krijgt. Het ideale excuus om even een weekendje weg te boeken of een dagje spa met vriendinnen.
  3. Sta jij te popelen om jullie bruiloft van a-z tot in de puntjes te plannen,.. bedenk dat hij er misschien niet zo over denkt. Maak van te voren afspraken met je Lief; waar wil jij inspraak in hebben, wat wil je perse niet, of wil je heel graag wel: TALK! Communiceer! Zorg er voor dat de tijd naar jullie bruiloft toe jullie dichter naar elkaar groeien, en echt een team vormt dat overlegt.
  4. Compromissen maken. Wil jij perse een groots aankomst in een witte koets met vier witte paarden omdat je daar je leven lang van gedroomd hebt? Prima, maar geef hem dan ook iets wat hij graag wilt. Zoals euhh, speciaal gebrouwd bier met een persoonlijk etiket er op, of een vuurwerk spektakel aan het eind van de avond. Om maar iets te noemen;)
  5. Het is jullie bruiloft. Van jullie twee. Een beetje inspraak van anderen is prima, maar als je voelt dat moeders zich teveel opdringt, jouw vriendin keuzes wilt maken of teveel pusht mag je dat zeggen. Jouw bruiloft is anders dan die van een ander, en jij vind weer andere dingen leuk. Ook het ‘moeten’ uitnodigen van verre familie die je nooit ziet is mijn advies; wordt je er echt blij van wanneer ze komen, of is het prima als ze alleen naar de receptie komen? Maak keuzes waar jij+ je Lief blij van wordt.

Nog meer tips en advies? Lees verder op het blog!

Have a Lovely day! xo Johanneke

 

PS: De LOVE letters 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *