Dagboek van een bruid – Ik ga trouwen.

Ik ga trouwen. Wauw!

Had je dat ooit gedacht, dat ik nu de bruiloft van mijn leven aan het plannen zou zijn. Wij, Ralph en ik, denken aan een zomerse bruiloft met een BBQ op de patio buiten, en leuke spelletjes op het gras. Het moet geen saaie boel worden, onze gasten jong en oud moeten zich kunnen vermaken! We willen alles op een locatie doen, zodat we niet hoeven te reizen. En ‘s avonds blijven we ook bij de trouwlocatie overnachten, ik houd nog even geheim waar het is.. De aankomst wordt wel spectaculair met een witte koets, witte paarden met veren op hun hoofd en een koetsier bovenop de bok. En ik stap dan uit en ziet Ralph mij voor de eerste keer helemaal opgetuigd als een witte kerstboom, jankmomentje! Tranen van vreugde natuurlijk haha.

Wat ik ook erg leuk vind zijn de mega LOVE letters die je kan huren. Het zijn grote 3D letters van 1.65 hoog die je kan huren om een foto mee te maken. Echt het perfecte decor voor onze bruiloft! Ik kan samen met Ralph romantische foto’s maken, en met alle gasten als photobooth. Super origineel en FUN!

Ik kan niet wachten om nog meer leuke dingen te regelen voor de bruiloft. Volgende week heb ik een pas sessie bij Boutique Monique, ik denk dat ik voor een zeemeermin model ga, met dunne schouderbandjes, kant en.. ja ik zie het al helemaal voor me. Ik heb mijn twee schoonzusjes mee gevraagd en mam en mijn schoonmoeder. Ik hoop maar dat zij niet hun mening door drukken zoals je dat wel eens ziet bij Say yes to the dress. Ahrgh dat lijkt me vreselijk! Anyway ik moet weer aan het werk, mijn baas verwacht vanmiddag het rapport van van Glazing. Nog even een paar uurtjes doorknallen en dan kan ik het inleveren.

xoxo Sarah

Ps: Dit beeldje kwam ik tegen op een trouwbeurs, heb ’em gelijk gekocht, zo leuk! Een taarttopper is de officiële naam dacht ik voor zo’n beeldje op de taart. Het doet mij denken aan de eerste dans met Ralph, en op onze bruiloft gaan we ook een dans doen dus deze komt helemaal tot z’n recht op de bruidstaart. Nu nog een goede banketbakker zoeken en kiezen uit de heerlijkste smaken. Maar dat voor later..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *