Giga LOVE letters die jij nu kan huren voor je bruiloft!

Ben je verloofd?

JA: Gaat u verder  met vraag twee
NEE: Ga dan alsnog verder, want dit gave idee wil je niet missen!!

“origineel idee bruiloft” opzoeken op internet is iets wat iedere bruid doet. – En terecht- want wie wilt er nu een saaie bruiloft waarin alles zo standaard is, en er niets leuks is te zien of te doen!? Jij niet, that’s right.

Ken je die mega letters midden in Amsterdam waar idereen altijd mee op de foto wilt gaan, en die zo mega opvallen en de hele wereld naar kijkt? Ja die, juist die zijn er nu ook voor je bruiloft te huren, maar dan het woord LOVE. Want de liefde is waar het op deze dag op draait, isn’t it? De letters zijn uniek gemaakt voor ons, Lovely Details, en zal je nergens anders vinden. Ze zijn maar liefst 165cm hoog en stralend wit. Met twee prachtige bloemstukken kan je de letters personaliseren en helemaal bij het thema van jouw bruiloft maken.

Ze worden gebracht en neergezet op de gewenste locatie, en naderhand weer netjes opgehaald. Je kan ze gemakkelijk bestellen via onze webshop of via de mail. Trouw je pas over een paar maanden maar wil je dit prachtige paartje toch reserveren, dat kan ook!

Met mooi weer kan het LOVE statement buiten staan. Maak samen met je gasten een mooi moment om op de foto te gaan, de liefde spat van de foto’s af, dat is zeker.

Have a lovely day! x Johanneke

 

Ja die LOVE letters wil ik nu huren voor mijn bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *