Happy Valentijn! vijf ideeën voor jou en je Lief

Op deze meest romantische dag van het jaar staat iedereen wel te wachten op een portie extra liefde. Want ja wie houdt er niet van een leuk cadeautje krijgen een stevige knuffel of een ‘ik houd van je’. Van de liefde worden we blij vrolijk en happy, dus kom maar op en spread the LOVE!

Om Valentijn extra speciaal te maken en jouw lief te verassen hebben we enkele leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Een mooie verassing hoeft niet perse duur te zijn, juist een klein gebaar doet veel goeds!

  1. Gaf jij vroeger ook een tekening aan je pap of mam voor hun verjaardag, en was dat niet eigenlijk de leukste verassing voor hun? Ben je een beetje creatief dan kan je nu ook aan de slag met het maken van een schilderij die jullie liefde symboliseert. Zet vijf steekwoorden op papier die jouw relatie beschrijven en breng dat over op beelden of teksten op het doek. Het hoeft geen gigantisch schildersdoek te zijn van twee bij twee meter.  Een kleintje voldoet prima. Zo maak je iets bijzonders en speciaal, dat is echt een leuk idee!
  2. Kokkerellen in de keuken is voor de één een bron van vreugde en happiness, voor de ander een crime. Toch is het uitproberen van een nieuw gerecht érg leuk. Tegenwoordig vind je in iedere winkel wel receptenkaartjes die je mee kan plukken in alle variaties mogelijk; vega, vegan of lekker bourgondisch. Wat zou jouw lief het lekkerste vinden? En vergeet vooral niet een lekker toetje mee te nemen!
  3. Een boswandeling kan heerlijk verfrissend zijn rond dit tijd van het jaar. Kijk eens naar een stukje bos waar jullie nog niet eerder zijn geweest, neem voor de zekerheid een (hartjes) paraplu mee en na afloop kan je gezellig een kopje warme choco drinken in een knusse bistro in de buurt.
  4. Niet zo’n fan van grote groepen mensen, drukte en gekheid? Geen probleem toch, dan blijven jullie gezellig thuis huur je een leuke film, bestel je pizza en steekt wat geurkaarsjes aan. Dan kan je avondje echt niet meer stuk!
  5. Een bos bloemen, maar dan zelf samengesteld. Het bloemisten is een vak apart en nee niet iedereen zal hier een succes van maken, maar ho als je het nog nooit hebt geprobeerd dan weet je het ook niet! Bij veel tuincentra kan je zelf losse bloemen en bladeren kiezen, en zo stel je een mooi bosje samen, zelf gemaakt beter kan niet toch?

Have a lovely day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *