POP the question: tips voor een spetterend aanzoek

Heb je jouw wederhelft gevonden, wil je met elkaar door het leven, en kan je je geen voorstelling maken van een leven zonder hem/haar? Dan is het tijd om je gevoelens te uiten en De Grote Vraag te stellen Wil je met me trouwen? Een vraag die al miljoenen keren is gesteld; en beantwoord met een volmondig ‘JA’! Maak het aanzoek speciaal zoals alleen jij dat zou kunnen doen, iets persoonlijks of iets Outside the Box. We houden er van en denken graag met je mee in het bedenken van het perfecte aanzoek! Om je een beetje op weg te helpen lees deze stappen door waar je even goed over na moet denken:

  1. De plaats. Thuis is prima, echt waar, maar een speciaal plekje waar jullie een mooie herinnering hebben waar de eerste date was of waar jullie graag naar toe gaan maakt het allemaal wat meer bijzonder. Gaan jullie graag naar het strand, of kijken jullie graag films in de bioscoop, of heb je een favoriet restaurant? Kies de perfecte locatie voor het aanzoek, huur de ruimte af en stort je dan op het volgende:
  2. De decoratie. Ja want niet voor niks zijn wij een decor verhuur bedrijf dat staat te springen om jou te helpen aan een perfecte gestylde ruimte. Aan alles wordt gedacht van de bloemen, ballonnen, champagne, alles in overleg en helemaal hoe jij het voor je ziet. En vind je dat juist een beetje lastig, dan helpen wij je met hele toffe ideeën die het aanzoek nog meer bijzonder maken. Wat denk je van onze unieke LOVE letters van maar liefst 165cm hoog, daar maak je zéker het juiste statement mee!
  3. Wat ga je zeggen. Schrijf van tevoren op wat je allemaal wilt zeggen voor je de grote vraag stelt. Denk aan de volgende positieve punten: Waarom ben je zo gek op hem/haar, wat is er bijzonder aan hem/haar, waarom wil je de rest van jullie levens samen doorbrengen, welke positieve eigenschappen brengt hij/zij bij jou naar boven? Ben je bang dat je van de zenuwen de helft gaat vergeten tijdens je speech, houdt het papier dan bij de hand, dat geeft echt niet.
  4. En na het stellen van de vraag laat je – plop-  de mooiste ring ever zien. Zo’n verlovingsring mag natuurlijk best shiny zijn, zeg maar met een grote diamant er op;-) Denk ook aan een mooi ringdoosje, een favoriet van ons is de The Mrs box. Deze schattige fluweel zachte doosjes kan je laten personaliseren in je favoriete kleur, met een initiaal naar keuze.

Have a Lovely day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *