Huur enkele gave decor items en geef je bruiloft een styling boost

It must be LOVE
december 11, 2018
Huur enkele gave decor items – deel 2
december 11, 2018
Alles laten zien

Huur enkele gave decor items en geef je bruiloft een styling boost

Zodra je ‘bruiloft plannen’ intoetst bij Google vliegen de to-do lijstjes je om de oren. Want wat komt er veel bij kijken, op een dag die ook maar gewoon 24 uur duurt. Elke minuut wordt strak ingepland, van het opstaan tot het afscheid ‘s avonds, er wordt geen seconde leeg gelaten. Want ja, je wilt het allemaal voor elkaar hebben en een mooie dag met elkaar vieren. Een van de mooiste dagen van je leven wel te verstaan. De liefde vieren is iets speciaals en bijzonder. Niks gewoon, niks ‘dit-is-al-gedaan’ of ‘ken-ik-al’. Want voor jouw bruiloft ben je op zoek naar iets speciaals en bijzonders, iets dat niemand van jullie vriendenkring heeft gehad. En ja, dat is even zoeken.. Goed nieuws! Want met enkele gave decor items krijgt jullie bruiloft een enorme styling boost. De Ooooh’s en Aaaah’s vliegen door de lucht wanneer gasten arriveren op de feestlocatie. En dan beginnen we direct bij nummer een:

Een feestelijk welkom met een groot welkomstbord, gepersonaliseerd met de namen van de toekomstige Mr & Mrs. Kies voor een mooi krijtbord met sierlijk geschreven letters, of een strak wit bord met plakletters en een grote bos met bloemen eromheen. Zo’n welkomstbord is maar een detail, maar wel heel belangrijk. Ten eerste weten jouw gasten zeker dat ze op de juiste locatie aangekomen zijn (want het is altijd even zoeken voor mensen als ze ergens nieuw komen). En ten tweede krijgen zij het gevoel welkom te zijn op jullie grote dag. Dat maakt het begin van de dag al heel bijzonder, en hé een goede start van de dag.. Dan kan de rest van de dag ook niet meer stuk, zeker weten!

Na een lange zit even neerploffen op een totaal gestylde stand-up woonkamer: Een gezellig zitje met wat bankjes, poefs en een salontafel. Speciaal voor de gasten, én jullie als bruidspaar.

Tijdens het diner zit iedereen gezellig aan tafel en lijken de tafels.. nou ja allemaal op elkaar. Maar hé dat kan anders! Je hoeft daar voor geen 200 speciale stoelen en 86 tafels te huren om een intiem en speciaal diner te hebben. Kies één tafel en een bijpassend bankje uit voor jou en je lief tijdens het diner. Een speciaal plekje voor jullie twee, waar de anderen even aan kunnen schuiven voor een praatje en een drankje. Jullie staan niet voor niets in de spotlights deze dag; show it! Met een mooie bos bloemen op tafel en gave decor items en een bijzondere achterwand (ik kan zo wel even doorgaan) creëer je met gemak een knus en feestelijke hoek waar jullie kunnen genieten van de heerlijke maaltijden. En hé een paar spotlights is ook geen slecht idee!

Nog meer tips? Lees het volgende blog, dan ga ik hier verder op in..

Bekijk de gehele collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *