Huur enkele gave decor items – deel 2

Waar waren we? Juist ja, het ging over het perfect stylen van jullie bruiloft met enkele eyecatchers.

Het maken van foto’s is altijd gaaf. Tegenwoordig maken we meer foto’s en video’s dan ooit tevoren. Met een gave photobooth voeg je daar enkele héle leuke foto’s aan toe! Kies een mooie achtergrond en leg die kiekjes vast met een polaroid of een digitale camera. Zet bij de photobooth een bankje neer, of een grote fotolijst, bedenk eens wat jij leuk zou vinden. En komt er niks in je op, dan bespreek je dat gewoon met een van onze stylisten, geen probleem, we zijn er om je te helpen!

De taart-tafel. Jahaa, de taart-tafel. Want je heb niet zomaar een bruidstaart, die je in een hoekje van de zaal zet, waar niemand hem kan bewonderen, toch? Welnee, iedereen móet die taart zien, die jij met hartenlust(en eetlust) uitgekozen hebt. Laat iedereen maar watertanden en het grote lekkernij van alle kanten bekijken. Zet ’em op een speciaal geselecteerde ronde tafel, een vintage kastje, zwevend blad/schommel of een heuse Cake Table (En ja, zet die spotlights ook maar weer aan hoor;) .

En dan nog zo’n eyecatcher, een Decor Piece waarvan iedereen spontaan gaat dansen ‘s avonds. Let’s dance in grote neon letters, of een dansvloer waarvan je voetjes haast vanzelf gaan bewegen. Have fun!

 

Have a lovely day!

x Johanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *