Tips voor het vinden van de perfecte trouwlocatie

Hoe klein Nederland ook is, toch hebben wij een rijke cultuur aan de mooiste restaurants, parkjes, paviljoens, hotels en feest locaties. Hoe ga je nu dat ene mooie plekje vinden waar jij samen met je lief gaat trouwen? Met deze tips helpen wij je alvast op weg naar de top trouwlocatie van je dromen.

  1. Online zoeken levert al heel wat op. Bepaal in welke regio je een locatie zoekt.
  2. Vraag eens aan vrienden en familie of ze bijzondere plekjes kennen, of ergens zijn geweest waar ze nu nog goede herinneringen aan over hebben gehouden. Vaak weet je via via de leukste plekjes te vinden, die online nog niet te vinden zijn.
  3. Heb je een aantal opties bepaald, ga dan eens lang om te kijken. Is het een restaurant, ga er dan eens incognito eten. Laat ze nog niet weten dat je een aanstaande bruid bent die op zoek is naar een locatie om te boeken. Kijk eens goed hoe het personeel omgaat met gasten, hoe het gesteld is met de hygiëne en of jullie er thuis voelen. Nouja -thuis- is niet het juiste woord, de locatie moet je wel nét dat speciale gevoel geven: Vavavooom!
  4. Nadat jullie beiden naar huis gaan met een gevulde maag en een fijne date achter de rug hebben, kan je contact opnemen met de desbetreffende locatie. Is de datum nog vrij? Maak een afspraak, schrijf van tevoren alle wensen op zodat jullie dit helder hebben. Maak afspraken en zet dit op papier, mail het nogmaals naar elkaar.
  5. Na enkele weken of maanden zijn de duidelijke afspraken nog steeds op papier, mail een week van tevoren nog eens om alles te bevestigen en de locatie of party manager up to date te houden. Zijn er tussen tijds meer/minder mensen bij gekomen dan verwacht? Bespreek alle afspraken nog eens, voor alle duidelijkheid en jouw gemoedsrust.

Een jaar na de bruiloft is de trouwlocatie natuurlijk weer uitstekend geschikt om jullie jubileum te vieren! En een tip; stop nooit met daten, ook al ben je 60 jaar getrouwd, het is belangrijk specialitijd met elkaar te hebben.

Have a lovely day! x Johanneke

 

De prachtige locatie op de foto is Kasteel Henkenshage in Noord-Brabant

Huur de mooiste decor items voor jouw bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *